25/11

Har alltid varit hundintresserad.. ända sen jag var liten, tjatat på min mamma om hund sen barnsben , fick min första hund vid 12års åldern.. Det var en jakthund,Pointer.. En otroligt aktiv hundras som vi tyvär fick sälja när vi flyttade ifrån huset in till stan... Efter det kom Jackie som vi köpte i Usa i Queens när jag bodde där borta..Han flög såklart med oss hem efter en hel del pappersarbeten.. men ingen karantän dock .. Och nu det nya tillskottet Dino , Han bor med oss,  mig och min sambo.. Dino han är en kinesisk naken hund blandis med jack russel.. Otrolig energi och nästan konstant uppvaktning.. Han har allt från hudproblem och allergier.. Ska berätta lite mera om det lite senare..

Kollade in lite sidor på nätet efter hundkläder.. Finns inte så många bra tycker jag , men hittade en jätte söt regnkappa på smalltobig.se  .. Dino behöver verkligen en regnkappa eftersom han är naken.. Finns alla möjliga hundkläder där , Där kan du också fika med din fyrbenta vän.. skulle också vilja öppna upp ett sådant cafe det är som en liten framtidsdröm för mig..
Denna jacka eller..                                                              

Nu kör jag igång!

Jag tänker skriva om det jag älskar och gett mig en sån stor glädje i mitt liv.. mina hundar och hundar i allmänhet.. Ni kommer att få följa min hunds vardag träningsteknik och "the downsides" med att ha hund, tex sjukdomar osv.. Så vill bara till lägga ..försäkra alltid ditt djur!





Detta är Jack som är en shihtzu flugen ifrån usa Queens..Höger, Dino min fina kinesiska nakenhund/Jack Russel.












Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0