Hudvård

Ska berätta lite om hudvården vi använder på Dino.. Han har 4 olika flaskor som används till huden... Han har väldigt känslig hy och får finnar och så väldigt lätt, det är typiskt för nakenhundar..
Vi prövade först med ett shampoo ifrån en djuraffär som dom rekomenderade för nakenhundar.. Detta shampoo ifrån espree,det var inte så jätte dyrt , minns inte riktigt priser men mellan 70-90 kr..
Hans utslag och finnar vart inge bättre efter det shampoot , så vi tog honom till veterinären , Där fick vi ett pyoderm shampoo(dermatologiskt) och ett oljefritt balsam.. Så ser flaskorna ut ..
Det vart en stor skillnad på huden , Men ännu inte riktigt helt bra .. Då tog vi honom till veterinären igen så fick vi detta cortison baserade sprayen , det är verkligen en jätte bra spray för hans hud är helt återställd nästan!
Och sedan har han också ett specialfoder som vi fick hos vet , Och antioxidanter,fettsyror, som vi tillsätter i hans mat också då för hyn och bra välmående.. det smakar ingenting speciellt för hunden...
Ja så det är jobb med att han ska ha det så bra som möjligt, men nu mår han helt bra och är lycklig som vanligt.. Men det är mycket pill me nakenhundarna.. Älskar min bebis ändå !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0